fbpx

Kurser inom friskvård och massage

Hösten 2023 drar vi åter igång friskvårdskurser hos StarDex Hundkunskap! Vi börjar med balansbollskurser och fyller på med mer efter hand. 

Balansbollsträning - Grundkurs

Balansbollsträning är något som alla hundar har nytta av, oavsett om det är en sällskapshund eller någon som tävlar aktivt. Genom balansbollsträning stärker du coremuskulaturen som i sin tur hjälper hunden att stötta upp ryggraden, bli mer stabil i kroppen och hjälper den att hantera oförberedda händelser som tillexempel att den trampar snett under skogspromenaden. 

Förutom att vi stärker hundarna rent fysiskt tycker de flesta hundarna att det är en riktigt rolig aktivitet då det mer eller mindre handlar om att balansera och äta godis på samma gång!  

Under grundkursen får du lära dig vad du behöver för att komma igång med träningen där hemma. Vi går framförallt igenom basövningar och kommer att arbeta både på golvet och på olika former av balansföremål.

Under kursen kommer du att arbeta i mindre grupper om 2-3 hundar där ni turas om att genomföra övningarna. Din hund behöver därför vara bekväm med att där finns andra hundar som tränar i lokalen samtidigt.  

Antal tillfällen: 4 x 1 timme

Aktuella kursstarter

Här ser du alla aktuella kursstarter, klicka på ”Till anmälan” för att läsa mer om kursen. Surfar du på mobilen kan du behöva vända på telefonen för att se startdatum i listan. 

Rulla till toppen