fbpx

Gå kurs för det är roligt

En majoritet av personerna jag träffar på mina kurser väljer att gå kurs för att de känner att de behöver hjälp med att antingen träna bort något beteende hunden har eller lära hunden något den inte kan. Det är inget fel med det och självklart kan man ha roligt längs vägen ändå! Men man ska inte underskatta att gå en hundkurs bara för man själv tycker det är roligt eller hunden uppskattar det. Du behöver inte ha något problem eller söka svaret på någon fråga för att anmäla dig till någon kurs. Du kan helt enkelt göra det bara för du tycker det är roligt att göra något tillsammans med din hund! Oftast blir även resultatet av vad du lär dig ännu bättre när du själv går in med en avslappnad inställning av att bara ha kul tillsammans.

Jag önskar själv jag hade tid att gå mer kurser än vad jag har möjlighet med, tyvärr är det ganska få kurser som går fredag förmiddag då jag skulle haft som mest tid

Miniature American shepherd på bild

Ha en trevlig helg så ses vi på kurs framöver!

/Fredrik Karlsson
StarDex Hundkunskap – Din personliga Hundcoach

Rulla till toppen