fbpx

Hundkurser i Täby / Danderyd​

Från och med april 2024 är jag tillbaka i Täby enstaka dagar för privatlektioner och kurser! 

Till att börja med finns jag tillgänglig för bokning måndag och fredag förmiddag. Du bokar en lektion genom att skicka ett mail till info@stardex.se, skriver att det är gäller privatlektioner i Täby och beskriver ditt ärende. Jag återkommer sen med förslag på tider och så bokar vi in något som passar! 

Priser: 

900 kr i fast pris för en timmes lektion vid Hägernäs IP. 

Vid hembesök tillkommer reseersättning. 

Upplägg:

En privatlektion skräddarsys helt efter dina behov och önskemål. Det vanligaste handlar om att få hjälp med koppelträning, inkallning, hundmöten eller andra vardagsbekymmer. Men har du andra önskemål än det ska du inte tveka att höra av dig! 

Lektionen börjar med att vi pratar igenom era önskemål, hur situationen ser ut nu och vad er målsättning är. Därefter hittar vi ett upplägg som passar er. För bäst resultat rekommenderas att man bokar 3-4 lektioner för att kunna följa upp hur det går efter ni har tränat själv där hemma. Men du har alltid möjlighet att boka en lektion i taget utan att binda upp dig på något. 

OBS! Tänk på att lektioner vid Hägernäs IP ALLTID genomförs utomhus, så ta med dig kläder efter väder. Annars går det bra att boka in ett hembesök istället. 

Intensivkurser i Täby

Under sommaren 2024 kommer jag genomföra en valpkurs intensivkurs i Täby vid Hägersten IP. Klicka på ”Till anmälan” för mer information om kursen. 

Hundkurser Täby / Danderyd
Rulla till toppen